Cobertura Förlag

Cobertura förlagCobertura har varit verksam inom förlags­branschen sedan 2007. En av anledningarna till att företaget startade denna verksamhet var de stora förlagens långa besluts­process och långsamma arbetsgång.

När man har en aktuell idé kan nyckeln till succén ligga i själva tajmingen. Oavsett om du bara har en idé eller en färdig bok du vill ge ut kan du anlita Cobertura förlag. Förutom själva författandet finns ett nätverk med lämpliga under­leverantörer inom grafisk design och foto. Tryck upphandlas efter vad som är mest lämpat vid varje givet tillfälle och produkt. Central­lagret för Coberturas titlar är strategiskt placerat i Småland. Härifrån sköts allt från lagerhållning, paketering, logistik och distribution. Ett nationellt ordersystem tillgängliggör böckerna för bokhandlare och bibliotek. En webshop finns också varifrån privat­ersoner kan beställa.

Cobertura är ett litet förlag som under åren hittat ett effektivt och väl fungerande arbetssätt. Istället för att behöva invänta godkännande och utgivning via ett stort förlag kan man genom att köpa tjänsten via Cobertura ge ut sin bok snabbt och smidigt.

Spabesökarens 10 budord

Spabesökarens 10 budord

En guide till den perfekta spa­upplevelsen! Här finns de bästa råden för avkoppling och maximalt välbefinnande som spa kan ge när det är som bäst.

Spaterapeutens 10 budord

Spaterapeutens 10 budord

En handbok i konsten att bli en superterapeut. Med humoristiska beskrivningar får alla i spabranschen hjälp att se varje steg från kundens perspektiv för att kunna skapa den ideala miljö som är grunden för en lyckad behandling.

Kryssa inte utan mig

Kryssa inte utan mig

Boken som avlivar de vanligaste myterna om kryssning och ger konkreta tips på hur man väljer rätt rederi, hytt, hav och rutt.