Cobertura Förlag

Cobertura förlagCobertura har varit verksam inom förlags­branschen sedan 2007. En av anledningarna till att företaget startade denna verksamhet var de stora förlagens långa besluts­process och långsamma arbetsgång.

När man har en aktuell idé kan nyckeln till succén ligga i själva tajmingen. Oavsett om du bara har en idé eller en färdig bok du vill ge ut kan du anlita Cobertura förlag. Förutom själva författandet finns ett nätverk med lämpliga under­leverantörer inom grafisk design och foto. Tryck upphandlas efter vad som är mest lämpat vid varje givet tillfälle och produkt. Central­lagret för Coberturas titlar är strategiskt placerat i Småland. Härifrån sköts allt från lagerhållning, paketering, logistik och distribution. Ett nationellt ordersystem tillgängliggör böckerna för bokhandlare och bibliotek. En webshop finns också varifrån privat­ersoner kan beställa.

Cobertura är ett litet förlag som under åren hittat ett effektivt och väl fungerande arbetssätt. Istället för att behöva invänta godkännande och utgivning via ett stort förlag kan man genom att köpa tjänsten via Cobertura ge ut sin bok snabbt och smidigt.

 

Omslag - Kryssa inte utan mig

Kryssa inte utan mig

Boken som avlivar de vanligaste myterna om kryssning och ger konkreta tips på hur man väljer rätt rederi, hytt, hav och rutt.

Spaterapeutens tio budord

Spaterapeutens 10 budord

Med ett förflutet inom kvalitetsarbete har författaren applicerat kvalitetstänket på spavärlden och samlat sina bästa råd inom spa och kroppsterapi. Råden handlar om att undvika få kunden att känna sig obekväm.